At være tro mod sin DNA

 

Jeg har mange bolde i luften for tiden. Jeg arbejder konstant på at udvikle nye mønstre til jer, i den kommende tid offentliggør vi et nyt mønster og samtidig er vi ved at arbejde på at få alle de eksisterende mønstre konverteret om til et udvidet størrelsesskema fra str. 32 til 54.
Oveni det, er vi jo også flyttet i nye lokaler, skulle det være gået din næse forbi kan du læse mere herunder. Vi trives godt i vores nye omgivelser, vi er glade så glade for at være her.

Vi har mødt lidt udfordringer, ligesom mange andre har her i anden lockdown. Men fra i dag kan vi endelig åbne op igen. Vi har virkelig forsøgt at vende blikket mod de ting der kunne lade sig gøre, fremfor de ting der ikke kunne, men Nu åbner vi igen. Det har vi set SÅ meget frem til efter at have været lukket ned i næsten 6 måneder! Det er helt vildt, at det har varet så længe. Jeg glæder mig til at se alle mine kursister igen. Nu skal der sys!

How To Do Fashion er mit andet barn. Jeg vil gå igennem ild og vand for at se det vokse sig større og stærkere. Men ikke for enhver pris og jeg vil ikke gå på kompromis. Jeg vil have, at den DNA som How To Do Fashion blev født ud fra, kan bibeholdes, flyttes med over i de nye lokaler og vokse med.  Jeg har været bange for, at hvis jeg blev for stor, så ville noget af denne identitet gå tabt. Så jeg håber i vil hjælpe med at bevare min DNA.

Det syfællesskab vi har skabt over de seneste år, vil jeg ikke miste. Det fællesskab er så smukt og fyldt med alle jer modige kvinder. Jeg skabte et syrum, men I har fyldt det med hjertevarme og plads til alle de forskelligheder vi har og How To Do Fashion var ikke det samme uden det fællesskab som I har været med til at skabe. Tak for det!

Alt denne varme vil jeg gerne tage med her i de nye lokaler. Skabe (endnu) et rum hvor der er plads til os alle sammen og alle vores forskelligheder. Det er så vigtigt for mig at fortælle jer kvinder, at tøjet skal laves til at passe til lige præcis din krop, og at det ikke jer der skal ændre jeres kroppe for at få tøjet fra butikkerne til at passe.

Homemade & well-fitted, er mit motto. Dette vil jeg gerne have meget mere fokus på i dette år. Hjemmelavet tøj der bare sidder som det skal, fordi det er lavet til dig lige præcis som du er.

Det her med hjemmelavet garderobe, handler jo ikke kun om tøj. Jeg håber på, at kunne tage ting som perler, brocher, broderi osv. op igen i de nye lokaler. Holde fokus, men også udvide fokus – og stadig være tro mod mit DNA.

Jeg glæder mig til at dele endnu et nyt kapitel af denne rejse med jer.
Del jeres ideer med mig, og lad mig høre hvad I kunne tænke jer fra mig!

Mange kærlige hilsner,

Nanna

look-in-mirror-lipstick-the-true-me.jpg