Spar 500 kr. på kommende weekend workshop!

 

Endelig kan vi snart slå dørene op for vores nye lokaler og I kan komme og sy!

Den længe ventede genåbning når endelig til os fra på mandag d. 24 maj og vi har ledige pladser på flere af vores hold.

For første gang i lang tid er der flere ledige pladser på vores aftenhold

 Vi skyder genåbningen i gang med et godt tilbud på vores første weekend workshop

 Har du længe gået med en lille drøm om at lære at sy, eller kan du allerede sy og ønsker at holde det ved lige og afsætte tid til lige netop det? Vi har ledige pladser på to forskellige typer af kurser; aftenhold eller weekend workshops.

 

Om vores aftenhold
På vores aftenhold har vi 3 forskellige hold der er pladser på; tirsdag i lige uger, torsdag i lige uger og tirsdage i ulige uger. Holdene løber over 3 gange.
Du behøver ingen forudsætninger for at kunne deltage på disse typer hold. Er du nybegynder hjælper vi dig i gang og er du trænet kan du komme og holde det hele ved lige og få hjælp til dine projekter løbende. Vores hold er små, så der er plads til individuel vejledning og hjælp. Du kan arbejde med hvad du vil, der er ingen regler.

 

Om vores weekend workshop
På vores weekendworkshop d. 29 - 30 maj er målet at du søndag eftermiddag går hjem med et stykke tøj der passer dig helt perfekt. Ingen kroppe er ens, og derfor skal tøjet også tilrettes forskelligt. Det at sy tøj til sig selv være en sjov proces. Du kommer til at lære din krop bedre at kende samtidig med, at du lærer de tricks, der skal til for at sy smukt tøj. Vores weekend hold er små, så der er plads til individuel undervisning og vejledning.

 Alle vores hold og workshops er til alle kvinder. Mange er nervøse for, om de nu kan nok, for at kunne deltage. Hvis du ikke har syet så meget, så kan du starte med en nederdel, eller arbejde med et snitmønster du allerede har købt.

Jeg håber at se dig på et kursus snart,

Kærligst Nanna.