How To Do Fashion har fået vokseværk

 

større-lokaler-til-sykursus-i-københavn

Som jeg fortalte HER, så skal vi fra april rykke i større lokaler. Jeg vil gerne fremtidssikre How To Do Fashion. Derfor har vi brug for mere fysisk rum omkring os, og jeg håber at I vil være med til at sprede jeres hjertevarme i større lokaler.

Jeg vil gerne vise jer det første smugkig på hvordan det bliver.

Lige nu er det en stor byggeplads, og man skal måske bruge noget fantasi til at forstille sig at det kan blive til de perfekte lokaler. Men det gør det, og næste år vil det komme til at danne rammerne for et kreativt fællesskab hvor de summende symaskiner kører på livet løs og nyskabende, modige kvinder træder ind ad døren. Jeg kan se det hele for mig!

Jeg er så heldig, at jeg også denne gang, ligesom sidst, skal være med i bestemmelsesprocessen om hvordan lokalet skal bygges op. Så den får hele armen! Der skal både væltes vægge, laves nye døre, skiftes gulve og bygges trapper. Der skal laves et helt nyt køkken og WC. Det er noget af en opgave jeg har sat de stakkels håndværkere på, og de har allerede bandet min trappe langt væk. Jeg prøver virkelig at holde mig i selen og ikke rives for meget med, for jeg ønsker at få skabt de bedste lokaler, med de absolut bedste forhold til alle jer som kommer på kurser i HTDF.

HER har jeg delt en video der giver jer det første kig ind hvordan de nye lokaler bliver!

Husk også at følge med ovre på Instagram, da der løbende der også vil deles nye små klip fra det nye sted

sykursus-og-workshop-syning-i-københavn-har-fået-nye-lokaler
 
Nanna MartinussenKommentar