Årligt udslag er skudt i gang! - Og et stort tak

 

Grundet Corona blev vores årlige udsalg, ligesom så meget andet, udskudt på ubestemt tid. Normalt plejer vores udsalg at lægge 1. maj, på How To Do Fashions fødselsdag, men grundet uvisheden om vi kunne åbne op fysisk igen udskød vi. Da vi fik at vide at vi endelig kunne åbne op igen valgt vi også at planlægge vores udsalg. Dog satte vi et lille benspænd for os selv; vi skulle først holde udsalg når vi nåede 10.000 følgere på Instagram.

 

I sidste uge ramte vi endelig de 10 tusind! Det betyder at I skal få som lovet!

Derfor kan du fra i dag, d. 10 juni kl. 08.00 til lørdag d. 12 kl. 12.00 få massere af fede rabatter!

 

Det gælder følgende:

  • 40% på alle PDF mønstre

  • 10% på alle printede mønstre

  • 10% på alle workshops

 

Det er bare med at slå til, for vi holder kun udsalg én gang om året!

 

 

I sidste uge ramte vi som sagt endelig de længe ventede 10.000. Det kunne vi næsten ikke komme os over; overvej lige hvor mange mennesker det er, som følger med i vores lille virksomhed!

Grunden til at vi så gerne har villet opnå de 10 tusind, er simpelthen fordi, at man som virksomhed på Instagram får nogle flere muligheder at forkæle sine følgere med, som fx at kunne tilføje "swipe up" til stories.

 

I november startede Sofie som praktikant og er siden hen blevet ansat som en fast del af teamet. I November havde vi 8.000 følgere og her 6 mdr. efter har vi endeligt ramt 10 tusind. Det svarer til gennemsnitligt 338 nye følgere om mdr., 85 nye følgere om ugen og 12 nye følgere om dagen. Det er helt vildt!

 

Jeg er dybt taknemmelig for at du har lyst til at følge med på min rejse!

Tak for hjælpen og tak for støtten - nyd nu det årlige udsalg!

 

Kærligst Nanna