Personlig fortælling del 1: Tanker om at fylde 40

 

Kære dig

Så blev det 2022 og jeg håber du er kommet godt ind i det nye år. Hvad mon dette år bliver for et? Jeg tror og håber på, at det bliver et godt et.

Omkring nytår, får man altid spørgsmålet: “Hvad er dit nytårsforsæt?" Personligt har jeg ikke noget. Jeg prøver, som altid , hele året rundt, at gøre mit bedste. Livet er, på mange måder, et langt forsæt. Altid ting vi vil gøre bedre, ting vi vil opnå osv. Vi har vel alle ønsker om at gøre vores bedste hver dag, nogle dage går det godt andre ikke så godt.

Men når det så er sagt,  så kan jeg godt lide at have et mål, med det år vi går ind i. Det har jeg da også i år, men et decideret nytårsforsæt er det ikke. 

I år er det året hvor jeg runder de 40 år. Faktisk er der 14 dag til i dag. Jeg synes nu ikke, at det er en dag der er større end andre fødselsdage - det er jo ikke en alder der I sig selv er bemærkelsesværdig at runde. Men alligevel, sætter tallet 40 nogle tanker i gang hos mig, for det er sådan et dejligt rundt og voksent tal. Har jeg nået det jeg ville? lever jeg det liv jeg gerne vil? Og er jeg det menneske jeg gerne vil være? Store spørgsmål som jeg faktisk har funderet over en stor del af det forgangene år.

Jeg føler mig så heldig at jeg i dag kan lave det jeg drømmer om. Jeg har drømmejobbet, hvis jeg selv skulle sige det (og det skal og kan jeg heldigvis!). At have skabt en virksomhed som rummer mine værdier, er noget jeg er meget stolt af. Det, at have et job som giver så meget mening for mig, og gør at jeg glæder mig til at møde på job hver dag, er et stort privilegie.
Men det at have egen, selvstændige virksomhed har også sine omkostninger. Og det er noget jeg er blevet meget opmærksom på det forgangene år. Første halvdel af året var jeg hjemme alle weekender og aftner pga. nedlukning og covid-19 og anden halvdel af året har jeg stort set ikke set min familie. Jeg arbejdede alle weekender og flere aftener om ugen for at indhente det førte halv år.  Det er en meget stor kontrast og det er min familie der betaler den største pris. De giver mig meget plads til at jeg kan gøre det jeg gør - men det betyder også at der er rigtig mange aftner og weekender hvor de må undvære mig. Jeg er en arbejdshest og jeg elsker at arbejde men jeg kan også se at jeg nok skal finde en balance hvor der er plads til alle - min familie, mig og mit job. Det er målet i år.
Jeg er meget taknemmelig for min familie, og I skal alle vide, at de er ligeså stor en del af denne virksomhed som jeg selv. Uden dem og deres støtte, kunne HTDF ikke køre rundt.

Da jeg for snart 9 år siden udgav mit første mønster, turde jeg slet ikke drømme om, at jeg her, knap et årti senere, havde en virksomhed med ansatte, en fyldt kalender og så mange helt fantastiske og skønne kunder og kursister. Havde det ikke været for jer så var der slet ingen virksomhed at drive.

Men sikke en rejse det har været at bygge denne virksomhed. Jeg har aldrig haft store flotte forretningsplaner, eller strategier. Jeg har gået rigtig meget efter min mavefornemmelse og det har altid været vigtigt for mig at jeg har kunne føle mig “hjemme” i min egen virksomhed. Af og til så er jeg kommet ud på et sidespor, men det er mest fordi jeg har prøvet at gøre noget som andre gør, og som de gør godt. Men fordi HTDF er bygget over mine egne værdier, så er jeg altid vendt tilbage til dét der er kernen. Jeg har selvfølgelig planer og mål men jeg følger altid min mave og mit hjerte mere end noget andet. Jeg ved godt at mange vil sige at sådan kan man ikke drive forretning, og til det vil jeg bare sig: "Nå men det gør jeg".

Jeg tror på, at man skal gå den vej der føles rigtig for en, og for mig har denne vej været det helt rigtige. Så når jeg om 14 dage kan fejre min 40 års fødselsdag så kan jeg med sikkerhed sige, at jeg er både stolt og tilfreds med der hvor jeg er. Der er stadig meget at gøre og jeg vil gerne meget mere endnu - men hvor HTDF og jeg ender det ved jeg ikke, det må tiden vise! Jeg er i hvert fald ikke færdig. 

 

Mit lille skriveri her, er heller ikke færdigt. Jeg havde så meget på hjerte, at jeg må dele det op i 3 dele. I næste uge vil jeg dele noget med dig, som jeg har arbejdet med stort set hele mit voksne liv – mit kropsbillede og hvorfor jeg egentligt startede HTDF.

 

Så vil jeg minde dig om, at slå et stort kryds i kalenderen d. 21 jan. Her vil jeg nemlig gerne inviterer dig til åbent hus i mine lokaler i Vanløse - så byder jeg på bobler og kage. Mere information kommer lige straks!

 

Mange kærlige hilsner,

Nanna