40 ting i garderoben: 10 detaljer

 

Nu skal vi til næste kapitel I min lille fortælling om min garderobe – Og når vi taler hjemmelavet garderobe så kommer vi ikke uden om detaljer og finish.

 Sidste gang så vi på 10 outfits og vi har også set på 10 par sko.

Jeg elsker personlige detaljer og jeg elsker at give mit tøj en smuk og gennemarbejdet finish. For mig er tilretning, personlige detaljer og gennemarbejdet tøj de tre ting jeg gør meget ud af når jeg lavet tøj til min garderobe. Jeg kan også se at når jeg lægger energi og kærlighed i tøjet, så  bliver jeg mere glad for det og det holder længere for jeg passer bedre på det.

 

Jeg har som mange andre syentusiaster meget stof i gemmerne. Noget er gode basisvare og andre er noget som jeg ved skal blive til noget specielt. Specielt det stof jeg skal broderer på går jeg længe omkring – nogen gange kommer det til mig med det samme og andre gange så ligger det i flere år før jeg sætter nålen i det.

 

Dette håndarbejde er for mig som terapi. Nogen af jer, vil måske mene, at min arbejde må være ret roligt, da jeg "Jo bare syr" - åh, I skulle vide hvor mange gange folk har sagt det til mig. Faktisk, så er det utrolig lidt af mit arbejde der er at sy, jeg sidder utrolig meget foran en computer. Derfor føles det også ekstra frit og som en ekstra luksus, når jeg så endelig kan få lov til at "nørde" om et stykke tøj.

 

Her kan du se en blanding af forskellige detaljer og teknikker jeg elsker at bruge når jeg laver mit eget tøj. Der er alt fra fransk søm til paspoleret knaphuller over hjemmelavet bælter og knapper.

 

Jeg vil på et tidspunkt tage jer med ned i hvert enkelt detalje, men få nu, må i bare nyde de smukke kunstværker.