40 ting i garderoben: 10 stk. diverse

 

Så kommer vi til sidste del i min garderobe kavalkade. Her vil jeg vise noget af alt det "andet" som jeg synes høre til I min hjemmelavede garderobe, men som ikke passer i nogle andre kategorier.

 

Hvis du har fuldt lidt med I denne kavalkade, så har du måske fundet ud af at jeg har store følelser for min garderobe og her I den sidste del, ud af fire, vil jeg vise det som vi har valgt at kalde "diverse". Og under denne kategori hører mine accessories og mit hjemmestrik.

 

For mig er det at gå I strik noget ret nyt. Jeg har altid fundet det svært at finde strik jeg har kunne lide og som jeg synes sad godt på min krop. Men efter at jeg selv er begyndt at strikke selv, så har jeg fundet ud af at det også kan tilpasses. Jeg er meget vild med at regne mit eget strik og det er det jeg helst gør. For så skal jeg ikke gå på kompromis. Du har måske også fundet ud af, at jeg er lidt nørdet med min hjemmelavede garderobe, og jeg har ikke noget imod at et tager tid. Men af og til strikker jeg også fra en købt opskrift. 

 

Jeg synes, at hvis man skal samle et smukt outfit, så kan det blive meget mere interessant, hvis man kombinere det med smukke accessories. Jeg har et relativt stort repertoire at tage fra og det kan jeg godt lide.

 

Når jeg går efter tasker og smykker så er det I 90% af tilfældene vintage eller købt brugt. Jeg er meget vild med godt håndværk, men det koster ofte også ekstra – men hvis man går efter brugt eller vintage så synes jeg at man får mere for pengene. Her gælder det samme, som når jeg syr til mig selv som jeg skrev om i sidste del med detaljer – jeg kan godt bruge lang tid på at finde den helt perfekte ring eller taske for at fuldende et outfit, ligesom stof. Skørt? Ja, måske - men jeg synes det er så sjovt.

 

Og så kommer vi jo ikke uden om min evige yndlings hovedbeklædning. Jeg ynder at gå med turban, hat eller andet på hovedet. Det er ligesom blevet en ting og jeg kan næsten føle mig nøgen eller underdressed hvis jeg ikke har noget på hovedet. Det er noget jeg får allerflest spørgsmål omkring; hvordan jeg sætter min turban - og jeg skal nok snart lave en ny video på hvordan jeg binder dem, hold øje på Instagram blandt andet. Jeg har mange tørklæder men jeg er altid på jagt efter nye i de rigtige farver eller mønstre.

 

Her viser jeg lidt af det tilbehør og strik som jeg ynder at bruge, for at skabe en sjov og personlig garderobe.

 

Store smykker og ringe

Tørklæder

Strik

Silkeblomster

Solbriller

Sjove brocher

Similibrocher

Øreringe

Tasker

Handsker