Personlig fortælling del 3: Fremtiden med ansvar

 

Kære dig,

 

Så kommer sidste del af min lange fortælling om mig og min virksomhed. Jeg har både talt om at komme til hvor jeg er nu (Læs del 1), mit eget selvbillede og om hvorfor HTDF blev til på grund af dette (Læs del 2). Men hvad med fremtiden, hvad bringer den? 

 

Og se, dét er et rigtig godt spørgsmål! Jeg har masser af drømme og mål, men jeg er nok en lidt flyvsk sjæl, så jeg lader også de muligheder der kommer af sig selv, få en plads og det betyder at mine mål er "guidelines". Jeg har nu, i mine 40 år, lært at livet nogen gange fører os ned af veje, vi ikke troede vi skulle gå. Jeg er ikke bange for at prøve noget nyt af og hoppe ud i de udfordringer og muligheder der kommer. Det er både en fordel og en ulempe. En fordel, fordi jeg altid får prøvet så meget af og mødt så mange mennesker på min vej, en ulempe, fordi jeg nogengange kan komme til at gabe over for meget og giver mig selv ekstra arbejdstid - og lad mig sige det sådan; ret meget af min tid går med arbejde i forvejen.

 

HTDF har været gennem meget de sidste par år, ja bare et enkelt år! Vi er vokset både i antal af mennesker og i kvadratmeter og det har været SÅ dejligt, og nødvendigt, på begge fronter. Vi er gået fra at være 2 til at være 4 på teamet og vi er vokset over det dobbelte i kvadratmeter. Og vi har åbnet stofbutik, House of Fabrics! Og åbnet op for to nye slags kurser; begynderhold og formiddagshold.

Men jeg kan også mærke at jeg lige skal stå stille et øjeblik og trække vejret - for det team jeg har omkring mig nu, er guld værd, og dem vil jeg gerne holde på så længe jeg kan og så længe det giver mening for dem, deres liv og deres rejse. Så jeg tror rigtig gerne, at jeg vil stoppe op og nyde at HTDF blomstre, vokser og sprudler af liv.

Så i år skal jeg, og vi alle, lande i alt det nye det er sket det seneste år, forhåbentlig uden alt for mange påvirkninger udefra (læs: corona) det må være et mål for den nærmeste fremtid.

 

Corona har leget meget med mine tanker i år og jeg håber at det snart er slut. Jeg har været bekymret, frustreret og ked af det, både på mine egne vegne, på min families vegne, men især på HTDF''s vegne. Man vidste jo ikke om det var slutningen på ens lille forretning. Jeg har arbejdet så meget det seneste år for at indhente hvad corona tog, så meget at jeg var lige ved at få nok og tænke om det overhovedet var det værd. Men så kom jeg til at tænke på alle jer. HTDF er ikke kun mit mere, det er også jeres, det er vores. Uden jer er der jo ikke noget HTDF. Jeg er ikke kun mig selv mere, jeg har også et ansvar overfor alle jer nu; alle jer der køber mine mønstre og alle de kvinder der kommer til syning hver uge. Og jeg tror, og håber, at hvis jeg ikke gjorde det her mere, ville HTDF blive savnet.

 

Men når det så er sagt, så kommer vi i år til at lave mange nye og spændende ting i år! Først og fremmest har vi allerede nu lagt to nye mønstre i kalenderen, mønstre som er nemme at sy og ikke helt så kompliceret som de sidste mange udgivelser. Et mere langsigtet mål er nemlig, at jeg skal tilbage og have fokus på mønsterudvikling. De seneste to år er gået med alt for meget forretning og overlevelse på grund af corona. Nu skal vi tilbage til det sjove!

Vores stofbutik House of Fabrics er kommet for at blive og over de næste måneder prøver vi forskellige platforme, online shopping og arrangementer af. 

Vi vil også holde flere spændende arrangementer, som i kommer til at høre mere om. Selvfølgelig vil vi også fortsætte fokus med, at vi vil på bedste vis prøve at udbrede budskabet om, at alle har ret til at have smukt tøj som føles godt, uanset hvilke krop man har. For det er det, det hele handler om, det er derfor jeg bliver ved med at lave det jeg gør og jeg stopper først den dag det ikke giver mening længere. 

 

Selvom at 2022 skal være et år hvor vi også lige trækker vejret, så gider vi heller ikke at kede os. Så hold øje med- eller tilmeld dig - vores nyhedsbrev og vi skal gøre vores bedste for at vi bidrager med noget positivt, lærerigt og nogle gode oplevelser til din syrejse

 

De kærligste hilsner,

Nanna