#HowToDoSummerFashion

 

Jeg elsker at se, når I laver mine mønstre. Det er en helt særlig følelse, når noget jeg har brugt tid på at skabe bliver taget godt imod og I giver det liv på en helt ny måde. I virkeligheden så er mønsteret jo ingenting før I tager det til jer og gør det til jeres eget.

 

Her på kontoret viser vi altid hinanden når vi har set nogen der har lavet en flot udgave af et af vores mønstre. Vi elsker simpelthen at se hvad I laver!

 

Vi synes det ville være helt fantastisk, hvis vi kunne samle alt vores sommer-inspiration med hinanden. Derfor starter vi en konkurrence som vi kalder #HowToDoSummerFashion - på dette hashtag vil vi opfordre alle til at dele jeres sommeroutfits med vores mønstre - nye som gamle.

 

Når konkurrencen slutter udvælger vi vores 3 yndlings outfits, og de 3 vindere vil vi gerne klæde på til efteråret. Derfor er præmien vores mønster No. 4 London og vores nyeste mønster No. 22, som udkommer i slutningen af August. Du kan derfor være en af de heldige der får hænderne i et nyt mønster som en af de første!

 

I slutningen af hver uge vil vi også dele alle opslag der er blevet delt i løbet af den forgange uge på vores Instagram Stories.

 

Dette hashtag vil løbe fra i dag, d. 12 juli (uge 28) til og med søndag d. 22 august (uge 33).
6 uger har I altså til at dele alt jeres inspiration med os og hinanden; dette hashtag er jo nemlig åbent så alle kan tilgå det og blive inspireret af hinanden.

 

Jeg håber du har lyst til at lege med,

Kærligst Nanna

12.jpg