SOMMER TEMA: Mix & Match Danske Sommerkjoler

 

Når jeg først har forelsker mig i et mønster og jeg ved at det fungerer, vil jeg gerne kunne bruge det mønster igen og igen. Det er faktisk noget jeg gør rigtig meget. Mange af mine mønstre kombinerer jeg på kryds og tværs, så jeg med få justeringer kan bruge mønsteret til helt nye modeller.

I min egen portefølje af mønstre kombinerer jeg meget No. 1, No. 5 og No. 6. Med dem kan jeg lave virkelig mange forskellige kjoler; både til vinter og til sommer.


I år har vi valgt at lave et sommer-tema hos How To Do Fashion. Det kommer til at kører fra i dag og hele sommeren her på bloggen og på Instagram. Vores sommer-tema kom til at handle om netop No. 1, No. 5 og No. 6. Vi kommer til at snakke om alt fra hvordan man kan kombinerer mønstrene, til hvordan de kan styles og alt derimellem. Derudover kommer vi også til at kører en konkurrence. VI har altså en masse spændende på programmet!

Som sagt vil vores hovedfokus være på No. 1 Dragør, No. 5 Århus og No. 6 København. Alle min kjolemønstre med et dansk by-navn. Det synes jeg er en ret fin tanke: "Sommer i Danmark" i danske sommerkjoler. Vi er jo ret mange der igen i år, skal holde vores sommerferie herhjemme.

For at du kan være med hele sommeren, har jeg lavet en pakke på min webshop. Her kan du købe No. 1, No. 5 og No. 6 i en pakke med tre mønstre, til to mønstres pris.

Nedenfor kan du se alle de muligheder du kan lave med disse 3 mønstre - der er sikkert flere men du kan jo bruge denne som inspiration. 

Jeg har ikke syet alle versioner op, men nogle af dem ligger allerede som Mix & Match guides under hvert enkelt mønster. Der ligger en guide gemt til hvordan du finder dette i et Instagram Højdepunkt på min profil.

Hvis du gerne vil give din kjole( r) et ærme, kan jeg selv godt lide at kombinerer med ærmet fra No. 8 Svaneke. Eller er du mere til bukser, kan du lave buksedragter med overdelen fra kjolerne, og så kombinerer med No. 7 Vanløse. Det er lidt som LEGO hvor antallet af brikker du putter I puljen øger muligheden for kombinationer. 
For mig er det vigtigt at tøjet passer til min krop. Så efter at alle mine mønstre er tilrettet individuelt bytter jeg rundt på overdel, underdel og hvad der nu er af dele jeg kan tilføre eller fjerne.  Som ofte vil der være lidt småjusteringer I talje, måske en smule på ærmet men det er sjældent noget der ikke kan klares nemt og hurtigt. 

MIX OG MATCHNO1-5-6.png