1 nederdel, 3 forskellige outfit

 

Min garderobe betyder meget for mig. Det er et spejl på hvem jeg er og hvad jeg føler. Nogle dage går jeg afdæmpet klædt, andre dage går jeg klædt i regnbuens farver.

Jeg er ikke bange for at lege med mit tøj, sætte det sammen på nye måder og skabe kombinationer jeg ikke har prøvet før.
Jeg kan godt lide at eksperimentere med at tage et stykke tøj og lade det være omdrejningspunkt i 3 eller flere outfits. Det får mig til at være kreativ og det kan der komme noget rigtig godt ud af. Så tager jeg gerne et billede, så ikke jeg kommer til at glemme kombinationen. Det er netop det jeg har gjort her. 

 

Jeg har taget den lilla nederdel, som jeg har syet ud fra No. 5 Århus mønsteret, og ladet den være centrum i 3 outfits.

 

  1. Det første outfit er nok det mest sikre og klassiske valg. Kort sagt er den bare sat sammen med en basic hvid langærmet og en sort cardigan. Det perfekte outfit til hverdag eller til en kølig sommerdag- eller aften.

2. Det andet outfit er der smæk på farverne - det er her hvor jeg begynder at eksperimentere lidt. Det her outfit føler jeg mig godt hjemme og tilpas i; det er farverigt, pyntet med fine detaljer og sidder flot og behageligt. Kort fortalt så er dette outfit mig kogt ned i en maki-terning når jeg er i mit bedste humør.
Farverne er meget kraftige, men passer sammen og fungerer fordi de ca. har samme glød. Så er der drysset en tilpas mængde guld i form af øreringe og bælte.
Overdelen den er sat sammen med er faktisk også en No. 5 Århus, bare som en top med et ærme fra No. 8 Svaneke. Læs mere om hvordan jeg har lavet den HER

3. Sidst men ikke mindst er der et sæt som jeg føler mig meget elegant i. Jeg har taget nederdelen op over barmen og så med et bælte i taljen - wupti - har jeg en smuk, stropløs kjole. Dog ville jeg aldrig have kjolen på uden en jakke, blazer eller andet, det synes jeg ikke min kropstype kan bære, så jeg har taget en tynd frakke over, som har samme nuance, der giver en helhed som bliver super elegant. Som sæt fungerer det altså bare!
Jakken en mit nyeste mønster No. 22 Tangier

IMG_9236.JPG
IMG_9240.JPG
 
Nanna MartinussenKommentar