Guide til kort No. 22 Tangier med påsat lomme

 

I har taget så pænt imod No. 22 Tangier, som er det nyste mønster i mit udvalg af symønstre. Der har været stor efterspørgsel på et nyt frakkemønster, da jeg ikke har haft et ude siden No. 4 London.

 

Det har været en lang proces at lave No. 22 Tangier, som jeg fortæller om HER. Den lange ventetid på udgivelsen har også gjort det muligt for mig at eksperimentere meget mere md mønsteret før udgivelsen end det jeg normalt gør.

 

Mine mange eksperimenter er blevet til den guide som jeg vil dele med jer i dag. Jeg har nemlig lavet No. 22 Tangier version 1 om til en kort jakke med en lomme foran. Og så har jeg hygget mig med at brodere lidt pynt på lommen.

 

Jeg er blevet super glad for resultatet og har faktisk lavet et par No. 7 Vanløse bukser i samme stof. På den måde har jeg et sæt som kan bruges til pænt brug eller til hverdag, næsten så jakken fungerer som en blazer. Men jeg har også haft brugt den for sig selv i foråret og sommeren som en jakke eller om vinteren for et ekstra lag på kolde dage. - Og gode bukser der sidder som de skal kan man heller ikke få nok af og slet ikke i en så smuk farve som denne!

 

Det eneste jeg har gjort er at forkorte jakken med X centimeter. Derudover har jeg tilføjet en påsat lomme, som jeg giver dig mønsteret til.

 

Jeg håber det kan give dig lidt inspiration til at forlænge vores nye symønster på en jakke til hele året!

2.jpg
3.jpg
1.jpg
5.jpg
 
Nanna MartinussenKommentar