Tilblivelsen af No. 22 Tangier

 

Jeg lyver ikke når jeg siger at vores nyeste symønster No. 22 Tangier har været år undervejs.

Det føles som om at det har taget en krig at få sendt vores nyeste medlem af vores symønster-familie ud over stepperne og leve sit eget liv. Så I skal have tusind tak for den fine tilbagemelding I har givet dette mønster, jeg ved at I har ventet længe. Jeres fine respons gør det også det hele værd, når nu det er et mønster der har kostet blod sved og tårer. - TAK!

Igennem årene har I virkelig efterspurgt et nyt frakke-mønster. Faktisk er det eneste andet frakkemønster jeg har No. 4 London. Så er der No. 15 Barcelona, som jo egentlig er en kappe og måske kan No. 10 Stockholm også snige sig med selvom det er en blazer?
Men som I kan se, er det ikke dette store udvalg jeg har i dette tema, og de styles der findes har mange år på bagen.

I oktober 2020 var vi på det officielle photoshoot hvor billederne til No. 22 Tangier blev taget, heriblandt det billede som er på forsiden af konvolutten. Idéerne og udviklingen af mønsteret var sket lang tid inden! Planen var at No. 22 Tangier skulle udkomme i starten af 2021 med håbet om at I ville sy en masse smukke frakker til foråret.

Arbejdet var i fuld sving indtil vi blev ramt af anden corona-lockdown. Vi manglede bare de sidste detaljer men kom ikke i mål da vi måtte sende medarbejdere hjem. Det var til stor frustration, da vi havde sagt til flere af jer, både i virkeligheden og på Instagram, at "bare vent, lige om lidt udkommer vi med et frakkemønster". Da vi endelig kom tilbage på fuld styrke var det allerede blevet forår, og så virkede det helt tosset med et mønster på en frakke.

Derfor blev No. 22 Tangier overhalet indenom af No. 23 Marrakesh som hele tiden havde været planlagt til foråret 21 og til alle festerne og bryllupperne i de varmere måneder af året. Alt materialet var lavet og klar, så vi kunne ikke bare sådan lige bytte navne på de to så rækkefølgen ville passe - det ville i øvrigt også virke helt forkert for os her på kontoret, for I vores øjne ville Tangier jo altid være en frakke og ikke en kjole.

Jeg har glædet mig sådan til endelig at sende hende ud i verden og at I skulle få hende at se. Vi har siden oktober 2020 samlet så meget billedmateriale som vi glæder os til at dele med jer henover vinteren. Det har til tider også været et problem, hvis vi har taget et billede på kontoret og No.22 har hængt i baggrunden, for vi har gerne ville gemme mønsteret så det blev en overraskelse. Følg med på Instagram og bliv inspireret af alt hvad vi deler der.

Herunder kan I se nogle af de billeder, som vi har måtte slette fra Instagram for ikke at afsløre for meget om No. 22 Tangier.

Jeg er nysgerrig, er der nogen af jer der har bemærket at No. 23 udkom før No. 22?

Endnu en gang tak for den fine modtagelse af No. 22 Tangier.

Kærligst Nanna

IMG_0565.JPG
IMG_E9140.JPG
IMG_E9096.JPG
 
Nanna MartinussenKommentar