Tak er et fattigt ord

 

Det sidste sykursus for i år er afholdt og vi er gået på juleferie fra kontoret. Jeg vil lige tage et kort øjeblik til at takke for jeres støtte dette år.

Noget ramte i marts måned, hurtigt og uventet, som vendte min - og alle andres – hverdag på hovedet. Jeg er sikker på i ved hvad jeg taler om, og jeg behøver ikke gå nærmere i dybden med den forfærdelige virus der påvirker alle vores liv.

I foråret gik jeg med en stor, konstant klump i maven, ligesom jeg er sikker på mange andre selvstændige gjorde. Jeg håbede og trøstede mig selv med, at der ville komme en hjælpepakke til mig. Men nej. For jeg fik slet ikke brug for nogen hjælpepakke. For igen viste I mig, at I er der. I stoppede ikke med at købe kurser. Tværtimod. I bakkede op om How To Do Fashion Academy, som er den online sy-portal jeg lancerede. Og I købte mine mønstre og skruede op for kreativiteten i hjemmet. Og I køber stadig mine mønstre og tilmelder jer mine kurser.

Jeg har fået så mange fantastiske tilkendegivelser og mange søde beskeder i disse måneder og I har vist mig så meget støtte og så meget kærlighed, at jeg i skivende stund på fælde en lille tåre. Tak er et fattigt ord.

How To Do Fashion er for mig, som mit andet barn. Jeg vil gå igennem ild og vand for at se det vokse sig større og stærkere. Vi er vokset i 2020 trods et mærkeligt år, og det vil det fortsætte med at gøre i 2021 – det fortæller jeg meget mere om snart!

Glædelig jul,

Kærligst Nanna

Mit juletræ, som vi hvert år graver op ude fra haven og pynter, og så planter det ud igen.

Mit juletræ, som vi hvert år graver op ude fra haven og pynter, og så planter det ud igen.

 
Nanna MartinussenKommentar