Gamle mønstre, nye størrelser, nye muligheder

 

Vi har efterhånden nævnt det et par gange på vores forskellige kanaler, men i får den lige en gang til: Vi er ved at opdatere alle vores eksisterende snitmønstre til at indeholde endnu flere størrelser. Det betyder at vi byder velkommen til 4 nye størrelser og vi i fremtiden kommer til at have størrelser fra 32 til 54.

For en måned siden, spurgte vi jer på instagram hvilket mønster i ønskede som det næste der skulle opdateres. Vi lavede en afstemningen, og selvom konkurrencen var tæt og, at den i de sidste timer lå lige, så endte I med at vælge No. 5 Århus.

I dag bliver No. 5 Århus så opdateret. Det er en smuk, klassisk kjole med et tidsløst snit der kommer i 3 verisoner. Men det er ikke det eneste. Vi udgiver også No. 1 Dragør i de nye størrelser. Endnu en smuk kjole med vidde i skørtet der kommer med to forskellige overdele at vælge imellem.

Vi håber på at inkludere endnu flere fantastiske kvinder i vores fællesskab. Her skal nemlig være plads til alle uanset højde eller drøjde. Størrelsen er blot et tal, og vores mission er at vise kvinden at det er tøjet der skal tilpasses hendes krop og ikke hende der skal ændre på sin krop for at passe på tøjet. Vi stræber efter at vise kvinden at syning blot er et værktøj til at føle sig tilpas i egen krop.

Det er vores mål at vi i løbet af 2021 får gradueret alle vores mønstre om til de nye størrelser, 32 til 54.

Men for nu, må I igen tage rigtig godt imod no. 5 Århus og no. 1 Dragør.

Sewing_Patterns_No.5Århus-dress.jpg
No.1Dragør-sewing-patern-dress.jpg
 
Nanna MartinussenKommentar