Lille drøm, store nyheder, større lokaler!

 

Jeg har store nyheder. Rigtig store, hvis jeg selv skal sige det.

I lang tid har jeg gået med en lille drøm om at udvide mine lokaler. Lokaler som kan rumme en lille virksomhed med store drømme – rumme min virksomhed som stille og roligt vokser.
For at sige det mildt så har How To Do Fashion fået vokseværk. Vi er blevet flere mennesker på kontoret i dagligdagen, vi har fået flere mønstre og der er kommet større efterspørgsel på vores kurser.

Men som jeg snakkede om HER, påvirkede Corona jo os alle. Derfor blev min drøm sat på pause og fokus kom andre steder hen!

How To Do Fashion er mit andet barn. Jeg vil gå igennem ild og vand for at se det vokse sig større og stærkere. Og nu har det brug for mere plads for at vokse – og jeg vil give den lov og give den plads til at vokse sig større!

Den store nyhed, er nemlig, at jeg har skrevet under på et nyt lokale. Et lokale som jeg tror og håber på bliver fantastisk og helt rigtigt for os!
Lige nu er det en stor byggeplads, og man skal måske bruge noget fantasi til at forstille sig at det kan blive til de perfekte lokaler. Jeg er så heldig, at jeg skal være med i bestemmelsesprocessen om hvordan lokalet skal bygges op. Jeg prøver virkelig at holde mig i selen for at jeg får skabt de bedste lokaler, med de absolut bedste forhold til alle jer som kommer på kurser i HTDF.

Nu til det lidt praktiske; lokalet er stadig i Vanløse, for det er her jeg hører til. Faktisk helt præcist kun 450 meter væk fra hvor vi er nu.
Jeg håber i alle vil komme på besøg når vi slår dørene op for How To Do Fashions nye lokaler i april.

Jeg lover at jeg nok skal dele lidt mere af hele processen med jer løbene – faktisk kommer der allerede nyt om et par dage. 

Det kærligste hilsner,

Nanna.

marilyn-monroe-wall-paint-sewing-studio-copenhagen.jpg
we-are-building-new-rooms-for-sewing-workshops.jpg
 
Nanna MartinussenKommentar