Idéer til gaveønsker for den syglade

 

Nu er vi allerede et par dage inde i December. Er det ikke vildt? Jeg føler dette år er fløjet af sted. Året har også budt på op- og nedture og nye muligheder i 2021, mere om dem snarest - nu skal det handle om noget andet. December betyder også at vi altid når til det samme spørgsmål; ”Hvad skal jeg ønske mig?”.

2020 har for mange været et år der har budt på mere opmærksomhed på en selv og mulighed for at finde nye interesser eller afprøve nye ting i og med at vi alle har sat tempoet en del ned. Måske du er ny til syning eller har genfundet en gammel glæde? Måske du skal ønske dig nogle ting til din (nye) hobby?

Selv har jeg ikke så mange ønsker denne jul, udover en hund. Men jeg vil nu alligevel dele og give lidt inspiration til hvad du kunne ønske dig denne jul. Del gerne dine idéer med mig!

Bøger:
Personligt er bøger en gave jeg aldrig bliver træt af at modtage. Det er gaver der bare holder, holder og holder. Her er 3 bøger som jeg varmt kan anbefale og som alle er tre bøger jeg selv har læst og nyder at (gen)læse fra tid til anden.

IMG_0065_jpg.jpeg

Vintage af Pia Storm, find den HER

Klæd dig bedre af Johanne Stenstrup og Else Skjold, find den HER

Vintage details af Jeffrey Mayer som du kan se et lille udklip fra herunder, find bogen HER

Syning
Når du syer, uanset om du er nybegynder eller erfaren, så er ordentligt sygrej alfa og omega. Du behøver ikke meget, men når du vælger at anskaffe noget, så anskaf dig noget ordentligt.

Mine 3 yndlings sydimser jeg meget gerne vil anbefale videre til jer:

  1. “Kai” saks, – jeg sværger til denne saks, når du først har klippet med denne så er der ingen vej tilbage
    Find den HER

  2. En god nålepude til håndleddet – denne kan laves gratis og du kan se en video jeg har lavet HER

  3. Rouleau Vender – altså denne dims er så fantastisk at have i sit sygrej. Både til at trække elastikker gennem løbegange og til at vende stropper og hjørmer . Jeg har prøvet flerer forskellige men denne er min farvorit, find den HER

Ordenligt strygegrej:
Jeg vil sige at strygning er de sidste 20% af at få noget hjemmesyet tøj til at se helt lækkert ud. Derfor har jeg to ting jeg vil anbefale

  • Damp strygestation synes jeg er en uundværlig ting hvis du stryger meget, og det gør man jo når man syr. Der findes rigtig mange forskellige. Personligt har jeg prøvet rigtig mange og min anbefaling ligger på en Bosch og hvis muligt så gå ikke under 6 bar.

  • Noget godt presseudstyr og her tænker jeg på ærmebræt og nogle gode pressepuder (også kaldet føl og hest og pressebræt). Jeg har fundet DENNE som jeg selv skal have fingerne i.

Billede fra Meter Meter

Billede fra Meter Meter

Oplevelser:
Oplevelser er gode gaver fordi det giver et andet forhold mellem gavegiveren og modtageren, end hvad en fysisk ting ville gøre. Du kan enten give personen et til indløsning alene, eller du kan give en oplevelse hvor du kan deltage sammen med personen.

Et sykursus er en rigtig god oplevelse at ønske sig, hvis man enten ikke kan leve uden at sy og vil blive endnu bedre eller hvis man godt kunne tænke sig at prøve syning af.
Hos How To Do Fashion har vi forskellige typer af gaver du kan give:

  • Se vores kursus liste HER

  • Ønsk dig et sy-gavekort, se HER

  • Ønsk dig medlemsskab til vores online kursus portal HER

Husk også at følge med på Instagram, hvor vi lver adventskalender sew-along på No. 21 Casablanca! Del 2 udkommer i morgen.

Håber meget listen var til inspiration, del som sagt gerne dine idéer med mig, det vil jeg sætte stor pris på.

Glædelig jul,

Nanna


 
Nanna MartinussenKommentar