Gratis mønster No. 00 i nye klæder

 

I dag har fokus været på nyhedsbreve hos How To Do Fashion.

Hvis du ikke allerede ved det, så har vi gang i et projekt af større kaliber. Vi er nemlig ved at graduere alle vores eksisterende snitmønstre til at indeholde større og minde størrelser - samtidig med vi også arbejder hårdt på at udvikle nye mønstre til jer.
I fremtiden vil alle symønstre komme i str fra 32 til 54. Vi håber derfor på at endnu flere smukke kvinder kan få glæde af vores styles.

Det betyder også at No. 00 Danmark, som jo er et gratis mønster, også bliver frigivet i det nye udvidede størrelsesskema.
No. 00 Danmark er et mønster, som alle får tilsendt gratis når de tilmelder sig nyhedsbrevet. Hvis du allerede er tilmeldt, så vil du i dag få en mail med de opdaterede størrelser. Det er vigtigt at pointere, at de eksisterende størrelser ikke har ændret sig. Så var du en str. 42 før, vil da stadig være en str. 42 i det nye størrelsesskema.

Er du ikke tilmeldt, men godt kunne tænke dig No. 00 Danmark og en masse gode tips og inspiration til denne style kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.

I den nærmeste fremtid vil flere og flere af vores styles blive opdateret i størrelserne. Vi håber på at endnu fere kvinder vil føle sig inkluderet i vores fællesskab. Husk, at det ikke er kvinden der skal tilpasse sig tøjet, men tøjet der burde tilpasses kvinden.

3.jpg
 
Nanna MartinussenKommentar