December 2021 overblik

Rigtig glædelig jul! Så blev det endelig juleferie for vores vedkommende. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til denne juleferie. Jeg synes altid det er en meget særlig tid.

Jeg vil ikke rigtig komme for meget ind på, hvad der skal ske næste år for How To Do Fashion - det kommer jeg til at skrive om i næste uge. Det bliver spændende, bare glæd jer!

 

I dag, vil jeg snakke lidt om julen og hvad vi har lavet her i December - hvis nu du skulle have misset det.

 

No. 3 Kastrup i nyr str.
Vores julekalender i år, havde fokus på No. 3 Kastrup. Vi startede ud med, at opdatere til vores nye størrelsesskema, som går fra 32 - 54. Det gør vi fordi, vi så gerne vil have så mange som muligt med.

 

Tilføj ærme, krave og manchet
De efterfølgende to søndage er blevet til én samlet tilkøbspakke. Anden søndag i advent fik No. 3 Kastrup et langt ærme, som har krævet blod, sved og tårer fra min side, da No. 3 Kastrup normalt ikke er lavet med et ærmegab.

Den tredje søndag i advent, kunne du opdatere den langærmede bluse lit ekstra. I samme tilkøbspakke som ærmet, kom der nemlig også en krave, som kan bruges på både kortærmet og langærmet No. 3. Manchetten kan hun bruges på det lange ærme. Jeg synes simpelthen det giver så fine detaljer!
 

En kjole-favorit.
Der er ingen tvivl om, at I var helt vilde med den sidste advents-overraskelse. Her har vi nemlig lavet NO. 3 Kastrup om til en kjole. Det er blevet helt vildt godt, og jeg er simpelthen så vild med det look, som Sofie har på her. Og sådan fik vi sluttet adventskalenderen af med et brag i år.

Jeg tror og håber på, at vi kommer til at se mange No. 3 Kastrup næste år, og i gør brug af de nye guides!

 

På Instagram er der også sket spændende ting. Hver mandag har vi nemlig holdt live om stof. Vi har haft 4 temaer og du kan gense dem alle herunder.

 

Vi har også eksperimenteret med andre videoer på Instagram, Reels, på det seneste, og de har simpelthen fået så god feedback. Det fortsætter vi med næste år! Se nogle af dem her.

 

Mangler du stadig den sidste gave, til en kreativ sjæl? Så giv et gavekort til HTDF kurser, og støt os, som lille virksomhed i en stor epidemi. Det er en julegave som vi ville være så taknemmelige for.

 

Rigtig glædelig jul,

Mange hilsner, Nanna

 

Nanna MartinussenKommentar