En eksplotion af farver

 

Orange er en farve som jeg bare elsker men jeg synes det er en virkelig svær farve at finde noget lækkert stof i. Så da dette stof landede i min stofbunke var jeg solgt. Det er en jersey - og for dig der har fulgt med længe, så ved du at jersey ikke er noget jeg gør det meget i. Men altså! Den her er så flot at jeg bare ikke kunne modstå. Så jeg har lavet en No. 5 Århus version 3 top med et No. 8 Svaneke ærme.

No. 5 Århus er ikke tiltænkt jersey. Det er et mønster der egner sig bedst til faste stoffer. Men hvis jeg laver bluse versionen, version 3, så kan jeg godt finde på at lave den I jersey. Men for at det skal fungere skal du gå ned en eller måske to størrelser. 

Jeg er en str. 42 og denne orange sag er lavet I en str. 40 – men fordi denne jersey jeg har valgt, har virkelig meget stræk, det er en viskose, skulle jeg nok have lavet den I en str. 38. For den er lidt stor. 

Det ærme jeg har brugt er fra No. 8 Svaneke mønsteret. Jeg har taget den størrelse ærme som har et kuppelmål der er samme mål som ærmegabet. Hvis det ikke lige passer på centimeteren så vælg hellere et ærme der er mindre end større - for man arbejder ikke med positivt hold i jersey. 

Jeg håber dette kunne give dig lidt inspiration til, hvordan du også kan udnytte mønsteret No. 5 Århus, ligesom jeg vidste at man kan lave en nederdel. Jeg håber også det satte nogle tanker i gang omkring valg af materialer, næste gang du skal sy.

4.jpg
8.jpg
3.jpg
6.jpg