Noget nyt, noget gammelt & noget gratis

 

Forårsfornemmelserne vil ikke stoppe, og vi elsker hvert et øjeblik af det lækre solskin vi får i øjeblikket. Det vil vi fejre, ligesom vi gjorde i sidste uge hvor vi udgav no. 9 Rønne i str fra 32 til 54.

I denne uge får i endnu en gang et eksisterende mønster i nye størrelser, men denne gang har det en lille ekstra tilføjelse.

Du kan nu få No. 11 Malmø nederdelen i str. 32 til 54. Og det bedste af det hele er, at vi nu har lavet en mulighed for at tilføje en smuk og klassisk lomme til din nederdel.

No. 11 Malmø er en klassisk pencil-nederdel, som bare sidder som den skal. Den fremhæver de smukke former på en kvindekrop og er en god basisnederdel til garderoben. Den har i hvert fald været en klar favorit i min garderobe de sidste par år.
Du kan lave en klassisk i en mørk farve, eller giv den liv med en frisk farve og så kan du snildt bruge den til fest eller hverdag hele foråret og sommeren. 

I elsker lommer, og derfor var der slet ikke nogen tvivl; der skulle tilføjes lommer i Malmø når tiden kom til, at den skulle genudgives.

Men lommerne er ikke det eneste der ændres ved No. 11 Malmø. Før i tiden bestod No. 11 Malmø af et sæt med nederdelen og en top. Fra i dag af, vil Malmø kun være en nederdel.
Det vil dog stadig være muligt at få fingrene i toppen, da den kommer til at lægge som gratis mønster, som man kun får adgang til hvis man har købt nederdelen. Toppen er en sød, vintage inspireret sommersag, men jeg må indse at den smukke nederdel stjal al rampelyset. Det skal nederdelen også have lov til, for det er en fantastisk smuk sag med mange fine detaljer, specielt nu hvor den har fået lommer og lommeklapper.

Når du køber No. 11 Malmø i fremtiden vil du derfor kun modtage et mønster til en nederdel, men du vil også få en kode, som giver dig adgang til at hente toppen gratis. Toppen er stadig kun i størrelserne fra 34 til 48, men  hvis du alligevel skulle få lyst til at lave et smukt sæt til sommeren, mønsteret finder du under syvejledningerne lige  her

Har du tidligere købt Malmø og ønsker at få det opdateret mønster så smid mig en mail med det navn du har købt det i, samt et ordrenr. så sender jeg det til dig som PDF på mail

Jeg håber at i vil tage rigtig godt imod Malmø i sine nye klæder. Jeg synes hun er blevet så flot og kommer endnu mere til sin ret, nu hvor hun har fået lommer

Hvis I vælger at lave Malmø, eller alligevel ikke kan stå for ideen om et sommersæt med tilhørende top, så husk at del under #no11malmø på Instagram. Jeg elsker at se mine mønstre komme til live i jeres garderober, det er noget ganske særligt.

Mange forårshilsner,

Nanna

IMG_8589.jpg
IMG_8632.jpg
IMG_8692.jpg