At tracke sit tøj; en kærlighedserklæring til mig selv

 

Jeg elsker at tracke – alt fra hvor mange skridt jeg går, til hvordan jeg sover, hvad jeg syr - you name it og jeg tracker det. Noget som jeg virkelig elsker er at tracke mit tøj; hjemmelavet tøj.  
Jeg synes det er sjovt at se hvad jeg har lavet og hvornår jeg har lavet det. 

I år er jeg startet på noget nyt når jeg syr. Nemlig at sy små håndbroderet nakkemærker i mit hjemmelavet tøj. På disse mærker står der hvilke nr. i rækken det er og hvilke år det er lavet. 

I årets to første måneder har jeg været meget produktiv jeg er oppe på 8 ting hvor 2 af dem er strik. 

Hvorfor så alt dette trackeri? – Jo, det motiverer mig og jeg sætter kun mærker i hvis jeg virkelig har gjort mig umage og er stolt. Det er en slags belønning når jeg er færdig med at sy et stykke tøj, at det så lige få den ekstra detalje.  
Det tøj jeg laver lægger jeg så meget kærlighed, tid og energi i. for mig er det her små stykker kunsthåndværk og det fortjener at få en signatur, min underskrift - og for mig er det de her små mærker. 

Jeg synes at vi skal ophøje tøj til noget andet end noget vi bare kan kasserer når vi er blevet træt af det og ofte køber man tøj uden at have hovedet med, vi skal bestræbe os på at få det bedste ud af det og vælge vores tøj med omhu. Det gør jeg helt automatisk når jeg lægger så meget i det, mit hjemmelavet tøj er rene kærlighedserklæringer til mig selv. Det er tøj som passer til mig som omfavner min krop og hylder den på bedste vis. 

Ind til nu har jeg lavet (og husk jeg syer som en del af mit arbejde og hvad jeg bruger hver dag på) 

  1. sort strikket cardigan jeg startede på den i 2020 men færdiggjorde den i 2021 

  2. kjole med prikker 

  3.  blå strik 

  4. pink jakke 

  5. pink busk 

  6. hvid skjorte 

  7. grøn buks 

  8. grøn jakke 

  9. Salvie grøn strikket cardigan/jakke 

161462204_1142318119549445_846980254303014439_n.jpg