HTDF fylder 8 år og vi har noget helt særligt til dig!

 

I dag er det den 1. maj og her hos HTDF er det altid en stor dag. Det er nemlig vores fødselsdag. I år bliver How To Do Fashion 8 år og det har været 8 fantastiske år. En rejse som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde troet jeg skulle ud på!

HTDF startede som en lille blog, det var et fritidsprojekt. Det skulle være bare for mig og mine egne syprojekter som jeg lavede ved siden af mit konsulentarbejde i modebranchen. I dag er det et fuldtidsarbejde med ansatte, de bedste kunder og de sødeste kursister. Og hver dag er jeg taknemmelig.

I år var planen faktisk at jeg ville fejre det med både et stort fysisk arrangement i de nye lokaler. Med masser af bobler, modeshow, konkurrencer og meget mere. Men vi er ikke helt over på den anden side af den her pandemi, så det må desværre vente.

Men dagen skal ikke gå ubemærket hen alligevel, så lidt har vi fundet på til jer. Nu skal i bare høre:

No. 7 Vanløse bliver frigivet i dag, i størrelserne 32 til og med 54.

Faktisk kommer vi hele ugen til at have fokus på Vanløse, så meget mere spændende kommer i løbet af den kommende uge!

Vi kører også en konkurrence ovre på vores Instagram, hvor der er hele 4 præmier; 1. præmien er No. 7 Vanløse som PDF mønster samt 3 valgfrie PDF mønstre. Derudover er der 3 andre heldige kvinder der kan vinde No. 7 Vanløse PDF mønsteret.
Det er alt sammen ovre på Instagram, at de forgår, så skynd jer over og deltag! Konkurrencen løber fra d. 1 maj og vinderen bliver fundet allerede mandag d. 3 maj kl. 12.

Jeg håber i får en helt vidunderlig weekend!

Kærligst Nanna

No. 7 Vanløse er et smukt sæt med de mest behagelige bukser og en smuk top

No. 7 Vanløse er et smukt sæt med de mest behagelige bukser og en smuk top

Af hele mit hjerte, tak for støtten de sidste 8 år!

Af hele mit hjerte, tak for støtten de sidste 8 år!