3. advent: Nye detaljer der kan skabe en ny bluse


Så kom vi til 3. adventslåge! Vi kan snart gå på juleferie og jeg glæder mig virkelig. Jeg er frem til alle de traditioner, som min familie og jeg gør i juleferien op mod juleaften. Og selvfølgelig heller ingen advent, uden en adventslåge!

Dagens adventslåge er endnu en tilføjelse til No. 3 Kastrup, som vi jo har haft fokus på, gennem hele december.

Kan du ikke vente, kan du kigge HER allerede nu, mens jeg snakker lidt videre.

Jul er min yndlingshøjtid, fordi den byder på så meget hygge med familien, men også det, at vi har lys alle steder. Jeg ønsker mig, at vi tager noget af denne lys og glæde, med over i Januar og Februar, som nogen gange kan virke uendelige på grund af mørket og kulden.

I går vågnede vi op til sne, og det er simpelthen så hyggeligt, at vi har haft sne I december. Det lysner også og dagene er ikke ligeså mørke.

Dagens opsyning har jeg også lavet i hvid. Fordi, så er det nemmere at vise jer, de flotte detaljer end hvis det var syet op i en mørk metervarer - men også fordi, jeg synes vi skal blive bedre til at indføre lyse farver (og generelt bare farver) i vinteren. Det hjælper på humøret!

Nu til dagens adventsgave!
I dagens låge åbner vi for to detaljer, som kan ændre udseendet af No. 3 Kastrup fuldstændigt. Den første detalje er en klassisk krave og anden detalje er en manchet til ærmet.

Kraven kan bruges på blusen, der både har korte ærmer og lange ærmer.
Manchetterne kan kun bruges på versionen med lange ærmer, som var 2. adventslåge.

Som sagt har jeg syet en version, hvor i rigtig kan se ærmet, fordi det er i et kontrast materiale. Jeg er blevet meget tilfreds og håber I vil tage godt imod denne version af No. 3 Kastrup.

Du kan tilkøbe alle 3 mønsterdele for 30 kr. De er ligger samlet som en pakke og kan købes på vores webshop.

Nanna MartinussenKommentar